Fjortis style

Som sagt så sitter jag hemma hos Jonna, och vi kollade igenom gamla fjortis bilder från fjortistiderna!


SNYGGA? fett

världen runt resa

STUDIEDAG IMORGON, YES!!!

Idag har jag vart på en jordenrunt resa till VINTROSA??? Haha vad f*n gör jag här, jo jag är med min älskade vän Jonna, eftersom att hon har flyttat hit, det blir att sova här.

Just nu sitter jag hemma hos jonna och tjillar lite jao. Haha har precis kommit in, vi var ute och köpte glass och träffade Lisa. Innan det så tjockade vi i oss en hel chipspåse var, två glas cola, dip och sen Material girls på det, moaaah för gott, men nu har jag inte lite ont i magen, och har verkligen inte gått upp typ 10kg.. MINST. Material girls var bra, har inte sett den förut, så det var ju roligt.
..Så bra som jah var glömde jag mina nicotinplåster och mina pollen mediciner hemma, så vi får se hur jag överlever natten, ja eller hur jonna överlever den dessutom, för jag kommer inte snarka lite precis.. Haha kommer tillbaka om en stund, ska hjälpa Jonna att städa lite nu.

slut på dagen

Ringen på glitter var slut, men den kommer in på onsdag då springer jag dit! Den kanske inte kommer in igen så ska skynda mig.. Nu ska jag ta en kopp chai med mamma och nicke och kolla på halv åtta hos mig, det blir mysigt sen blir det sova för jag har så himla svårt att vakna på morgonen, pfff... Tror inte att jag skriver mer idag men vi får se, annars så blir det väl ett godnatt!

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype