fan vad jag snackade fan vad jag läckte

Sitter hemma hos Josefine med Josse & Fady, Josse drog precis.

Idag har vart seg, jag tycker inte om idag. Imorgon är det Torsdag och jag gillar inte Torsdagar, Torsdagar är alltid sega eftersom att man vet att det är fredag dagen efter och då går den dagen alltid så segt. Nu kommer Payan och hämtar mig med sin moped haha. Hejro

I've been looking under rocks and breaking locks just tryna find ya - Jason Derulo - It girl

Det här har jag på mig idag + min beiga skinnjacka + mina platå Vagabond. (Riktigt fula bilder) men det sket man väl i haha. Nu ska jag dra till bussen för att dra ut och filma och kanske fota lite med Beatrice. Ciao.

i hate when the whole world cry

Egentligen kan man inte kalla dessa "foton" för foton, jag råkade ta dessa bilder idag när jag skulla slå på kameran när vi skulle filma, men jag redigerade dem och hade ingenting annat att lägga upp så ni fåt stå ut.
Direkt efter jag och Beatrice hade varit ute och filmat idag så drog vi mot modelljakten på vågen i Örebro, jag sökte inte, men det var riktigt många som gjorde det och jag förstår inte hur dom vågade. Kimberly, typ jordens snyggaste tjej kom med men vann tyvärr inte, det tycker jag var jätte synd.

Jag drog en sväng till Kumla förut för att hälsa på min underbara far en liten stund sen kom jag hem, träffade lite folk och nu ligger jag här.. I mitt kalla rum! Imorgon kommer ÖBO för att kolla mitt rum som snart ska tapetseras om, då ska jag verkligen ta tag i mitt rum så det blir riktigt snyggt. Jag ska köpa stora kuddar, nytt överkast ny datastol, ramar och lite annat smått. Oj nu dör min dator. Godnatt!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype