biobiobio


Bilderna är tagna från fikan innan bion.
Efter jag fixat mig och gjort mig iordning hemma hos Klara så drog vi upp till stan efter som att studiebidraget kom idag. Klara köpte mallar till sina sjukt fina naglar och sen gick vi och hämtade Malin som praktiserar på Intersport inne på vågen. Vi kollade runt lite och sedan gick i och käkade på the cofeé. Senare träffade jag Felix och vi gick och tog en kaffe med Ludwig och Lukas sedan gick vi på bio.
Bion var helt okej utom att det var en del jag inte förstod, men jag kanske inte var så koncentrerad på den jag vet inte. Imorgon bitti ska jag på bio igen, med klassen, någon film om facebook den verkar inte så bra men vi får hoppas på det bästa.
Förlåt för dålig updatering i helgen men när det är helg så är det helg, då gör man andra saken än att sitta vid den här datorn. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt på er.

summer love


Vilka solbrillor tror ni att ni kommer ha i sommar? Jag ångrar som tusan mycket att jag inte käpte dem till höger förra sommaren då dem fanns på gina. Nu kommer dem såklart inte finnas längre, men man får ju försöka hitta ett par andra man vill ha. Solglasögon är en sak jag älskar med sommaren, man blir så himla mycket snyggare om man har snygga solglasögon, men endå så älskar jag nästan allt med sommaren även fast man klagar på att det är för varmt ibland, då är det ju bara att hoppa i vattnet. Nu på vintern måste man ju leta efter ett ställe som är varmt, usch nu ska vi inte tänka på sommaren mer för jag blir bara deprimerad haha.
Idag har vi studiedag så vi har alltså ledigt från skolan. Sov hos Klara inatt gårdagen tillbringades hemma hos Tilda med lite folk, vi åt chips och kollade på Rec 2, den var helt okej hoppas bara på att det kommer en 3a. Senare ska jag på bio med Felix men först ska jag till stan med klara och köpa en ny töj 8mm, as najs! Nu ska jag göra mig iordning. Puss!

söndag

Nu drar man till Klara, ledigt imorn så vi får se vad som händer ikväll! TJA
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype