when the drugs don't work no more you get high on life

1&2: msvintagevirgin
Skulle verkligen inte tacka nej till kläderna över.
Sitter i Stockholm med Josefine. Kollar på massor av youtubevideos och man börjar typ gråta hehe.. Imorgon drar vi oss till Grönalund och åker varenda jäkla karusell jag lovar jag ska till och med åka tekopparna. Nu drar vi upp eller ut eller nått ha det bäst så länge, ciao!

det var en gång ett kors

Ville bara säga till er att jag tar alla foton som är i min blogg om det inte står under att jag har tagit dem från någon hemsida eller någon annans blogg.


Förresten godmorgon på er, eller godmiddag ni får ta det hur ni vill. Vaknade hemma hos Tilda idag för en jätte trevlig kväll/natt igår med as skönt folk, drog hem tog en nutella macka. Nu ska jag fixa mig iordning, mamma står ute på altanen och grillar fläskfilé och inne i ugnen ligger potatisallad och nyss har jag helt själv blandat ihop en riktigt god sallad. Vi hörs senare idag, ciao.

ville bara säga att jag älskar mina föräldrar väldigt mycket

Min outfit för idag!

Ska snart dra ut för att träffa Tilda som jag längtat efter rätt så mycket eh ja. Den här sommaren börjar årdna upp sig nu efter typ mer än halva har gått men nu är inte alla lika jäkla tråkiga längre dem vill allafall hitta på lite saker! Imorgon drar jag till Liseberg med fian och kappe det ska bli riktigt roligt för jag har inte vart där iår och det är en av årets höjdpunkter, nu ska jag ta bussen in till stan vi hörs!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype