Gratulerar till dig min fina lillebror.

Igår fyllde Isak 7 år och jag gick inte in på datorn på kvällen så hann inte lägga in några bilder, Menmen jag skriver här och nu. Grattis ännu en gång.
Nu. BB bye.

jag längtar inte efter sommaren, verkligen inte.

Shopping i staden med min lilla fina Fannii på tjejkvällen i stan, det var från 10 %-70 rabatt i alla affärer, helt sjukt. Jaja Här är iallafall vad jag fick med mig hem.
Hatt - H&M
Halsband - Radiodays
Overknee strumpor - Indiska
Svarta jeans - Cubus
Nagellack - Cubus
Höga gröna - Monki
Jag har haft en jätte trevlig kväll på tjejkvällen i stan med Fanny, Just nu sitter jag och väntar på att bigbrither ska börja och efter det blir det att sova och när jag vaknar är det HELG! Juste!! Sanna (min chef) smsade mig om att jag kunde få jobba på lördag från 11 till 18 och det är såklart att jag vill det, man får ju lite cashhhh. Jaja nu ska jag redigera lite bilder från gårdagen då jag var ute med sefka & kompani. xx

Pasquale

Bilder från i tisdags då vi gick till rävgången och grillade med klassen på idrotten.
Nu sitter jag och matten har precis slutat, och nu har vi svenska och vi ska skriva om vad man själv har för styrkor som journalist. Juste, igår blockade jag facebook från min dator så nu blir det nog mer bloggande och mindre facebook! Jaja nu ska jag börja. Ha det bra!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype