Tumblr är den nya grejen.

Sitter inne på tumblr med harrypotter nörden Lovi, jag tycker tumblr är en riktigt kul grej, att man kan lägga upp massa gif filer och inte ha en enda anledning till varför man lägger ut dom för er som har tumblr, jag tycker att ni ska följa mig för att jag är så tuff. Nu har vi redovisning så jag måste kila.

Väldigt fina earcuffs.

Dansa aldrig nykter.

Jag har inget internet hemma för att stormen har tagit det från oss, jag är ledsen, jag kan inte blogga eller chilla vid facebook.  Igår när jag kom hem så pluggade jag lite och sen bråkades det lite så jag började skriva om hur jag kände och tyckte om allt som jag tänkte på just då och det råkade bli 2 sidor på 20 minuter, jag tror att jag aldrig har skrivit så mycket så fort någon gång förr. Jag har kommit på att jag måste börja sälja mina biljetter till club noise nu, jag har ju knappt börjat. Jag måste kötta för att ens kunna komma upp till 30 biljetter, hum fml. Aja men nu ska jag väl plugga hero!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype