att älska

det är hela sjukt, att en enda persion kan göra så att man mår så här, bästjag mår bäst i hela världen. Jag skrattar mer än aldrig förr, jag tycker allt är mycket roligare än vad det var förut. Jag mår bäst. Jag vill föralltid vara kär i dig, alltid vara tillsammans med dig och få må såhär underbart, det finns ingen som har fått mig att må på det här sättet, visst jag har varut kär men inte som nu. Nu är allt bra, jag är bombsäker och jag känner att du också är det. Vi kan prata med varandra om allt, vi är kära samtidigt som vi är bästavänner. Det är så det ska vara. 
 
 
Ber om ursäkt för jag inte har bloggat så mycket men jag har inte haft någon kamera tillgänglig och som ni kanske vet så¨bloggar jag absolut inte utan bilder,då tycker jag det är svintråkigt. Jag ska försöka vara lite mer aktiv osv. Ikväll ska jag på halloweenfest och då lovar jag att ta massa bilder som ni senare får se. Tänkte också göra ett litet kollage på vad som har hänt nu när jag inte har bloggat. (från min instagram) Puss.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype