Min resa till London

Tjena alla 3 läsare jag har kvar nu efter att inte ha bloggat på ett halvår! Nu kommer jag börja blogga så mycket jag kan så att ni kan följa mig och min resa i London. 
 
Det började med att jag bokade en resa till London med Alexander för att dra på en shoppingresa och för kul liksom, sedan började jag tänka på vad fan jag gör i Örebro? Så jag började att skriva engelskt CV och personligt brev men nu har jag haft så tur så att min på ett ställe där min kompis jobbar behövde de en servitris och en bartender och självklart tog jag  jobbet. Nu har jag alltså jobb på  ett ställe som heter Garlic & shots i SOHO i centrala London! Helt sjukt! Inte ens åkt dit innan jag fått jobb. 
 
En sak som kommer suga är att lämna alla, jag sa hejdå till Isak imorse när han skulle till jobbet och det var inte så kul direkt, senare så ska jag äta lunch med mina bästa vänner för att säga hejdå till dem också, tråkigt men ändå roligt på något sätt. 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype