JAG DRAR

Här är lite av sakerna som står på min önskelista. Puss og klem. 
 
 
Första Januari drar jag mot Oslo för nya äventyr. Kan förstå om en del av er tar mig oseriöst nu då jag har flyttat flera gånger, men bryr mas ente. Ska dit, ska bo med Filip och Olivia på 43 kvm men det gör inget. Än så länge. Jag tänker så att tills jag får en aning om vad jag kommer få i lön och var jag kommer få jobba så duger 43kvm så länge. Jag är sjukt peppad. Jag har fått jobb som vikarie på dagis men kommer komma hem till Örebro nästan varje helg, då jag ska jobba kvar på Paolos också. Hoppas verkligen på det bästa nu så jag får stanna kvar, trivas med dom jag bor med och med mitt jobb samt tjäna en jävla massa pengar så jag sen kan göra vad jag egentligen vill med mitt liv. Jag ska lägga upp en stor plan som ni så småningom kommer få veta lite om också, brukar ju inte vara så bra på att vara tyst om saker. 
Nu ska jag göra mig ordning lite och sen träffa Filip på stan för att julhandla ännu en dag, det tar liksom inte slut, kommer bara upp mermer och mer. Aja hade!
 

En jävligt bra värld


Olivia på restaurang i Lambertseter senter.

På torsdag åker vi hem igen. Vill inte. Vill vara här och vara glad med de två personer jag tycker om och bor med. Just nu sitter vi på bussen på g hem från IKEA, vi handlade lite småsaker till Filips näst intill tomma lägga. Nu ska vi hem och kolla gårdagens ph avsnitt och gosa ner oss i sängen. Alltså det suger så hårt att man måste vänta ett dygn till man kan se avsnitten en dag senare för då har alla redan spoilat så jävla lite, ska man inte få reda på vad som händer så får man inte vistas på sociala medier vilket vi alla gör varje dag. Nu ska jag kirra ett önskelistekollage. Hadeee!

FUCKING QUEEN
Några få dagar i Oslo och jag mår som en fucking Queen. Vill bara stanna här förevigt och må så här bra och vara så här lycklig ALLTID. 

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype