vit på vit

 
Mössa - Hollies
 

somsagt.

Nu är designen somsagt verkligen inte som den ska, somsagt igen? aa. Jag ska leta reda på någon som kan fixa till den. Och för er som var inne här imorse så ser ni att det har hänt mycket här och jag kan berätta varför?? Jag skulle fixa så att bilderna skulle bli större så jag tog bort menyn för att göra en drop down meny istället... försökte ett tag men ingenting ville bli som jag ville att det skulle bli så jag tryckte på ett helt nytt tema och då blev hela min blogg randig och det gick inte att gå tillbaka så nu sitter jag här med en helvit blogg med förstora bilder och kaos om man skrollar ner lite. Men jaa vi fixar det här inom kort!
 
Mina kaffemuggs jag köpte i London!
 
 

frukost

Godmorgon på er mina 3 underbara läsare jag har kvar. Inatt blev det inte tidigt om man säger så, Fanny och Filip hade sleepover hos mig och då brukar det ju inte direkt bli att man somnar tidigare.. 
 
Har faktist tänkt att börja blogga igen (säge ju inte det en gång om året sen bloggar jag högst en vecka) men ska verkligen försöka nu för jag tycker det är så himla roligt! 
 
Har också tänkt på om det är någon av mina läsare som kanske är duktig på bloggdesign och skulle vilja fixa iordning min blogg, så om någon känner sig skyldig så hör gärna av dig. Nu ska jag och fota lite nya prylar jag köpt i veckan! Hörs sen poss!!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype