norgekaos

 
För er som inte vet så bor jag i Oslo nu, slyttade dit för 1,5 månad sedan  och det har gått prima tills nu.
 
Det började med att en av killarna vi bodde med fick för sig att åka hem dagen innan vi skulle betala hyran, 3 veckor senare får den andra killen (ricky) vi bor med också för sig att åka hem. Väldigt synd då jag gillar ricky sjukt mycket och trivdes bra att bo med honom. Tillslut var det bara jag och fanny kvar och det skulle ju aldrig funka då vi två för det första aldrig skulle kunna bo tillsammas och hyran blir allt för hög, varför ens bo och jobba i oslo om hyran ligger på 10k i månaden per person liksom heh. 
Jag fick för mig att ta en tripp hem pga saknade min familj och pojkvän allt för mycket och då fick den 3e jag bor med (fanny) också för sig att lämna lägenheten och la över allt på mig så nu har hon alltså lämnat tillbaka nycklarna till hyresvärden och mina saker står i läggan. KUL. Nu är jag hemlös i Oslo, tur som fan att man hade ett hem att komma till här i Sverige då, vad skulle man göra utan sin familj alltså... Blöööö. 
Fråga fan inte varför jag fick för mig att göra ett blogginlägg men de blev kul. 
 
På tal om annat så var jag på en loppis i sörby idag och fick med mig lite grejer hem, ett bälte, en oddmolly tröja, ett par örhängen och en skinnjacka. Älskar loppis!!!
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype