vaken mitt i natten

Sitter uppe alldeles för sent som vanligt. 
Dagen började med 7 samtal från Olivia som sa att vi skulle ut och springa så efter frukosten kom hon och hämtade mig sen gjorde vi lunch hemma hos henne. Det blev bönbiffar med rivna morötter till, jäävligt gott vill jag tillägga, skulle dock bilvit lite godare med någon guacemole till eller liknande så det får vi testa nästa gång. Sen blev det såklart inget springa för klockan tickade på och Olivia skulle börja jobba klockan 3. Sen gick jag upp på stan och träffade Olivia 2 k på en kaffe och testade lite kläder och hade oss, jag fick med mig en bekini hem. 
Och nu till intervjun igår. I GOT THE JOB, lala. Yes det fick jag så nu har jag 2 jobb i Örebro. På fikafabriken och på Paolos, är hur glad som helst då båda jag tycker att båda ställerna verkar hur bra som helst. Nu är det bara att börja planera alla resor osv jag ska göra efter sommaren. En är redan planerad (dock inte bokad) till Thessaloniki i Grekland med Olivia 2k (haha). Hennes farmor och farfar är greker och äger ett hus där så det blir gratis boende och det är ju ett så himla stort plus, då kan man göra så himla mycket mer och vara borta längre dessutom. Jaja men nu måste jag gå  och lägga mig för imorogn ska jag upp och cykla till Oset för att träffa Kajsa och ha lite picknick med henne, vi får hoppas på massa sol och värme. Haade! 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype