Göteborg

Godmorgon Götlaborg!!

Nä ljuger, kom hem för en vecka sen.
Men jag, Kajsa och Olivia satt hemma hos Kajsa och tog det lite lungt, sökte lite jobb och så sen ringde Elin och typ ' vi måste göra något nu livet suger i Örebro' och det är ju inte så att vi inte tycker det så vi packade ihop våra saker och drog till centralen och tog ett tåg där ifrån.

Vi kom fram vid 22 tiden en tisdag så det fanns ju kanske inte så mycket att hitta på just då så vi fick vänta tills onsdagen. Vi gick lite på stan på förmiddagen, käkade på vapiano, Olivia och Elin gjorde nagelförlängningar på nått Kina-ställe, kan vara det roligaste jag varit med om & Kajsa klippte sig. Sen var det dags att börja göra sig ordning för fest, vi sminkade oss lite och sen tog vi en taxi in till stan och när vi kom till den klubben som skulle vara den populäraste nu så var det 6 personer där inne + oss som stod i kön med 3 andra tjejer.  Fanns ju inte så mycket att göra så vi vandrade in, beställde något att dricka och satte oss med dom här tjejerna vi träffade i kön och det visar sig att dom är sjukt sköna och sen börjar lite folk rulla in mer och mer, var ju inte som på strömpis en lördag men det fanns iallafall folk att prata med. Sen drog Elin och Olivia på någon efterfest medans jag och Kajsa körde efterfesten på burger king sen tog vi taxin hem och däckade som aldrig förr..

På torsdagen var alla sjukt sega, vi vaknade gjorde oss ordning och sen gick vi till en Kina buffé och åt upp allt dom hade kändes det som! Sen gick vi tillbaka hem och packade ihop våra saker och åkte hem till Örebro igen. Jag ska ta kort på vad jag köpte i Göteborg så ni mina 2 läsare jag har kvar får se vad jag investerat. 
Hörs vidare haadeeee

Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype