hjärtat i in hjärna

förmodligen as länge sedan man bloggade, förmodligen för datorn är ur bruk.
Just nu sitter jag hemma i min illa källarvåning i Oslo och hoppas på att bli frisk, blev sjuk i tisdags och hoppas på att få bli lite friskare till helgen då man egentligen skulle rulla till fagersta för Alices födelsedagsfest. Kommer nog bli så att man åker dit även fast man var dödssjuk här. 
 
Alltså fick man skriva av sig lite här på sociala medier eller var det olagligt? kunde ej brytt mig mindre om vad som var lagligt eller inte... Ja som sagt så var man i Oslo nu igen, förmodligen så blir det längre än väntat samt så kommer jag nog inte åka hem lika ofta längre dån man inte hade lika mycket att åka hem till längre. De löser sig, Jag ska försöka att skaffa mig ett riktigt liv här nu, ett kul liv, jag behöver liksom lite kul som händer (vem gjorde inte?) Så hvis det är nån i Oslo som är spritt språngande galen och kul skriv nyss. Oj kontaktanons? hm ta de som du vill.
 
Favvolåten right now!!
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype