Händelserik dag, för min del

Okej, vi kan ju börja med att jag köpte ett clinique puder, inte vilket som helst utan världens bästa. Huden blir så himla jämn och fin, man kan dock bli pyttelite torr av den om man inte smörjer sig en stund innan man applicerar den. Jag började använda den förra året och har inte använt någon annan sedan jag började med den här. Rekomenderar den starkt för er som kanske inte har hittat något puder som känns bra. Den kostar 269kr på kicks, den är helt ekologisk och bra för huden. 
 
 
Då lite mer om idag. Dagen började med att klockan ringde 05.00 och då gick jag upp, gjorde mig ordning, kollade sista avsnittet av ex on the beach sverige och tog mig iväg till tricken. Gjorde varma mackor till barnens lunch och sen drog jag mot en arbetsintervju på Lörensberg TGR. Jag tycker att intervjun gick helt okej, jag var så sjukt nervös innan, vilket jag inte brukar vara. Jag kände hur mitt ansikte började brännda och jag blev knallröd i hela facet när jag började prata. Så brukar jag verkligen aldrig bli, var helt förberädd på alla frågor och kände mig inte obekväm eller någonting, okej om man blir nervös men när man blir röd i hela ansiktet så ser ju personen du sitter och snackar med att du blir det också, inte så lätt att dölja.. Jaja efter vi pratat i några minuter så gick det över och allt rullade som på räls, butikschefen verkade jätte trevlig och lättsam vilket jag tycker är väldigt viktigt. Sen gick jag en liten tur på Metro senter som det heter där TGR ligger och kollade lite kläder. Det här är vad jag köpte. 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype