Thailand

 
Här mitt från ingenstans lägger jag upp lite bilder från thailand. Alltså jag är så himla sugen på att börja blogga igen men just nu är mitt liv nog mer ointressant än de flesta andra. Jobbar varje dag från ca 9-17 och när jag kommer hem så slår jag antingen på en film eller en serie, roligare än så är det verkligen inte. 
 
Ja för er 3 st som läser min blogg och inte vet att jag har varit i Thailand så åkte jag och Isak till Kamala Beach i Phuket i Mars. Vi tog en flygstol dit och hoppades på det bästa, alltså på ett rimligt hotellrum och en fin strand, mer än så behövde vi egentligen inte. Så när vi kom fram till flygplatsen så tog vi en taxi från Phuket airport till en informationsbyrå som låg på vägen och kollade lite på billiga hotel (vårt mål var att få bo vid kamala beach så vi började med att kolla där, och där hittade vi ett hotellrum som kostade 500bth natten, vilket är ca 100 svenska kronor sen så delade jag och Isak på det så vi betalade alltså 50kr var per natt. HUR BRA SOM HELST! Dock så var inte hotellet det bästa men helt klart värt dom pengarna. Jätte mysig och trevlig personal samt så fick vi låna parasoll, solstolar och såna grejer gratis (det kostar ca 120bth att hyra på stranden).
 
 
En dag hyrde vi motorcykel och åkte för att se på ett vattenfall och för att se på ett rehabiliterings läger för apor som hade lite olika problem, de här aporna var alltså beroende av alkohol, droger och liknande saker som hemska människor bjuder/trycker i dom för att aporna ska vara underhållande för alla turister som kommer. Jag tycker det är så fruktansvärt hemskt hur världen är. Att utnyttja djur för att vi människor ska få se något "kul" och "coolt"... Vi stod och pratade med en kille som jobbade som volentär arbetare på rehabiliteringslägret och han berättade lite om hur allt det där går till, till er som rider på "tama" elefanter. När det inte är högsäsong och människor som ska rida på de här elefanterna så står de i svarta rum som är knappt lika stora som dom här elefanterna och får knappt någonting att äta. Samma till er som går på cirkus och shower med djur, de är oftast drogpåverkade eller liknande. Om ni inte vill att detta ska hända så snälla, sponsra inte till det med att göra alla de här aktiviteterna som kostar pengar och plågar djur.
 
Jaja, på tal om någonting annat så drog vi också en runda till Bungla Road såklart, ett måste om man är i Phuket har jag hört. Dock så tyckte jag faktist inte att det var så himla kul. Det blev lite för mycket för mig, hade badat hela dagen och var hur trött som helst på kvällen. Sen så åkte vi ut med en longtailboat till ett ställe där vi dök och snorklade samt till en liten strand som kallas banana beach med knappt några folk hur mysigt som helst. Vi fick docl åka med två gånger för att första dagen var vågorna för höga så vi fick åka tillbaka sen dra dagen efter istället. 
 
Nu har jag skrivit världens berättelse och måste dessvärre sova, då det är jobb imorgon tidigt. Puss og klem. 
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype