förmodligen världens bästa vän

Det här är alltså en tjej som heter Alice. Men inte vilken Alice som helst, utan min bästa vän. 
 
Alla borde ha en som henne, hon bryr sig. Jag har aldrig haft en vän som henne som bryr sig så här påriktigt som hon gör. Hon blir uppriktigt ledsen, bekymrad och självklart irriterad när jag inte svarar i telefonen, när jag kanske försvinner på krogen för jag hittade nån annan att hänga med utan att säga till henne, en sån har vän har jag aldrig haft. Dom flesta skiter ju fullständigt i och ringer dagen efter, *ja var fan tog du vägen och skrattar*. Oftast kul det med men om man tänker efter så sket dom ju egentligen fullständigt i var man var, vad som hänt och vem jag var med? 
 
Den här tjejen tar in allt jag säger och försöker alltid komma fram till den bästa lösningen. Ibland är hon svår, ja alltså alla tänker ju oftast olika, men jag och Alice förstår oss nästan aldrig på varandras sätt att tänka men ändå så är vi så sjukt lika på något sätt. Jag kan verkligen prata med henne om allt, mina problem, mina bästa nyheter och det sämsta som händer i livet. Hon kan nog vara en av dom få som verkligen känner mig helt och hållet och jag är sjukt glad över att jag har träffat henne.  
 
Tack för att du finns, du gör mina dagar bättre. Puss snupsan!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype